BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Ha szeretnéd e-mail-ben megkapni az aktuális állásajánlatokat,

iratkozz fel Állásajánlat hírlevelünkre!

 Műszaki menedzser

Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt.

A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. leányvállalata, a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. a hazai kiemelt térségek fejlesztéséért dolgozik nap mint nap. Leányvállalatunk küldetése a hazai forrásokból a kiemelt desztinációkban megvalósítható létesítési és bővítési pályázatok kezelése.

Ha dolgoztál már pályázatok műszaki ellenőrzésében és kiismered magad a hazai források felhasználásában és a projektek műszaki ellenőrzésében, akkor csatlakozz csapatunkba, ahol mi együttesen valljuk, hogy "Azért dolgozunk, hogy megoszthassuk Magyarország iránti szeretetünket."

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő munkatársat keres Műszaki menedzser pozícióba.

Elvárt végzettség:

 • műszaki menedzsment

Tovább...

 Management trainee

 Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.

The Sopron Breweries started its operation in 1895, about two decades after Heineken was founded in Amsterdam in 1873. The company grown to be the most international brewer of the world by today acquired Sopron Breweries in 2004 and has operated it as HEINEKEN Hungária Breweries since 2004, which has been a major player in the Hungarian beer market ever since.

Elvárt végzettség:

 • energetikai
 • gépészmérnöki
 • mechatronika
 • műszaki menedzsment
 • villamosmérnöki

Tovább...

Projekt Koordinátort (műszaki területre)

Europroperty Zrt.

A Europroperty Zrt. 10 éves szakmai múlttal rendelkező ingatlan fejlesztésre és építőipari projektek szervezésére specializálódott vállalkozás. Elhivatott és tapasztalt kollegáink korszerű technológiák alkalmazásával, innovatív szemléletmóddal valósítják meg az egyes beruházásokat. Hisszük, hogy az épített környezet professzionális alakítása csak komplex tudás és komoly szakmai tapasztalat eredménye lehet. Vállalkozásunk kimeríthetetlen erőforrása a motiváció és a kitartó, állhatatos munka.

Elvárt végzettség:

 • építőmérnöki
 • építészmérnöki
 • műszaki menedzsment

Tovább...

Delivery Hero Hungary Kft.

A Delivery Heronál 22 000+ kollégánkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy fantasztikus rendelési élményt nyújtsunk mindenkinek globálisan. A NetPincér, ennek a családnak a tagjaként a piacvezető online ételrendelési platform itthon már 20 éve.

Elvárt végzettség:

 • egyéb: Középfokú végzettség

Tovább...

FIELD QUALITY ENGINEER (TECHNICAL COMPLAINT HANDLING ROLE)

NXP SEMICONDUCTORS MAGYARORSZÁG KFT. (BP., XI.)

NXP Semiconductors enables secure connections and infrastructure for a smarter world, advancing solutions that make lives easier, better and safer. As the world leader in secure connectivity solutions for embedded applications, we are driving innovation in the secure connected vehicle, end-to-end security & privacy and smart connected solutions markets.

Elvárt végzettség:

 • villamosmérnöki

tovább...

BM Nemzetbisztonsági Szakszolgálat

Informatikai Biztonsági rendszermérnök

A magyar kibertér biztonságáért felelős Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet egyes kiemelt jelentőségű állami rendszerek esetében informatikai biztonsági szolgáltatásokat nyújt. Az Intézet informatikai biztonsági rendszermérnökeinek feladata az érintett rendszerek biztonsági fejlesztéseinek támogatása, a biztonsági infrastruktúra eseményeinek azonosítása, nyomon követése és kezelése.

tovább...

FAL2001 Kft

Munkahelyi Mérnök

A FAL 2001 Kft. családi vállalkozásként több mint 2 évtizede van jelen a hazai piacon, mint építőipari generálkivitelező és mérnök tanácsadó. Hiszünk abban, hogy tisztességes környezetben, megfelelő szakmai tapasztalattal és munkavégzéssel is lehet érvényesülni az országban. Mindemellett kiemelt fontosságúnak tartjuk a pozitív munkahelyi légkör megteremtését. Csatlakozz hozzánk

Elvárt végzettség:

 • építőmérnöki
 • építészmérnöki
 • gépészmérnöki
 • műszaki menedzsment
 • villamosmérnöki
 • egyéb: minőség ellenőr

tovább...

A Deutsche Bank AG Magyarországi Fióktelepe

Vállalati Banki GYakornok 

A Vezérigazgató és Relationship Managerek közvetlen munkatársaként megismerheted a Vállalati Banki Üzletág munkafolyamatait, rálátásod nyílik más banki üzletágak tevékenységére. Gyors szakmai fejődési lehetőséget biztosítunk, hogy a későbbiekben akár önálló pozíciót is betölthess.

Elvárt végzettség:

 • közgazdasági
 • pénzügyi

tovább...

Cloudera

At Cloudera, we believe that data can make what is impossible today, possible tomorrow. We empower people to transform complex data into clear and actionable insights. We deliver the modern platform for machine learning and analytics optimized for the cloud. The world’s largest enterprises trust Cloudera to help solve their most challenging business problems.

Elvárt végzettség:

 • informatikai
 • villamosmérnöki

tovább...

MET Magyarország Zrt.

Most adj lendületet karrierednek Magyarország egyik legnagyobb energiakereskedőjénél!

A svájci központú MET Csoport európai energiavállalat, melynek tevékenysége kiterjed a földgáz-, az áram- és a kőolajpiacra is. A MET Magyarország, mint a MET Csoport egyik meghatározó építőköve, vezető szerepet tölt be a magyar és a közép-európai energiapiacon.

Szeretnéd kipróbálni magad Magyarország egyik vezető energiakereskedő vállalatánál? Érdekel, milyen egy nemzetközi cégnél dolgozni? Izgalmas és kihívást jelentő projektekre vágysz a program alatt? Ráadásul még a számok világában is otthonosan mozogsz?

tovább...

Metalloglobus Fémöntő Kft

A Metalloglobus Fémöntő Kft majdnem évszázados múltra tekint vissza, még Weiss Manfréd alapította a céget. 2004-óta önálló egységként gyártunk és kereskedünk ón-ólom ötvözeteket.

Magyarországon egyedi gyártókapacitással (öntőgépekkel, olvasztó üstökkel, húzógépekkel és présekkel) és tudással rendelkezünk forrasztóón, ólom huzalok és ón ólom ötvözetek gyártásának területén, illetve vállalni tudjuk összetettebb ólom öntvény előállítását is.

Célunk olyan szolgáltatást nyújtani és termékeket eladni, amivel vevőink számára megbízható, elismert partnerekké válunk, és részesei lehetünk az ő fejlődésüknek is.

Elvárt végzettség:

 • gépészmérnöki
 • mechatronika
 • egyéb: kohómérnök

tovább...

Flame Spray Hungary Kft.

A Flame Spray Csoport 1969-es alapítása óta termikus szórással foglalkozó globális szereplője az energetika, fuvarozás, papíripar és gépipar nemzetközi kiszolgálásának.  A Flame Spray Hungary Kft. Magyarországon 2002 óta van jelen. 2009-ig  Gödöllőn, azóta pedig Szadán az Ipari parkban  működik,  ahol termikus szórási, diffúz bevonatozási,  slurry festéses és felrakó hegesztéses technológiákat alkalmaz az iparban használt anyagok  élettartamának és ellenálló képességének növelésére.

Elvárt végzettség:

 • gépészmérnöki / anyagtudományi / kohászati / fizikai végzettség (vagy hasonló, folyamatban lévő is);

tovább...

Cognex Hungary Kft

Cognex is a global leader in the exciting and growing field of machine vision. Our employees, proudly called "Cognoids," are passionate about solving the most difficult vision problems. Our Work Hard, Play Hard, Move Fast culture recognizes achievement and dedication with unique rewards and celebrations. If you enjoy the sense of accomplishment that comes from working together to create products that solve tough problems for organizations around the world, contact us to see how you can become part of our team!

FOR CURRENT UNDERGRAD SENIOR OR MASTERS STUDENTS
Start Date: February or June 2020

more...

mckinsey & company

McKinsey & Company is an international management consulting firm that advises the top management of leading organizations on issues of strategy, organization, technology and operations. We have 130  offices worldwide, with a total staff of over 27,000.

We are announcing an immediate opening for the following position in the Panorama team located in the Budapest Office:

Data Analyst

more...

Banking Market Analyst

more...

Schönherz Iskolaszövetkezet

Épülj be egy amerikai cég magyar divíziójába❗

Szívesen elmondanád magadról, hogy segíted a technológia és az okos megoldások fejlődését? Szerintünk itt megteheted! Partnerünk AI alapú videóanalitika fejlesztéssel foglalkozik, csapatuk a smart city jövőt hozza el, és új munkatársakat keres videó annotáló pozícióra.

Elvárt végzettség:

 • bármilyen aktív tanulmányok

tovább...

ABB mentorprogram női hallgatóknak

Az ABB vezető technológiai vállalat, amely meghatározó szerepet tölt be az iparágak digitalizációjában. Az innováció terén több mint 130 éves múlttal rendelkező ABB négy, az ABB Ability™ digitális platform által támogatott, ügyfélközpontú, világviszonylatban is vezető üzletággal rendelkezik: Energetika, Ipari Automatizálás, Hajtások, Robotika és Gyártásautomatizálás. Az ABB az Energetikai Hálózatok divízióját 2020-ban eladja a Hitachinak. Az ABB több mint 100 országban működik, és 147 000 főt alkalmaz. www.abb.com

Az ABB Kft. 1991-ben alakult, és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű, valamint energiaszektorban. A felvásárolt GE Industrials magyarországi gyárának, és a már korábban az ABB tulajdonába került Thomas&Betts kecskeméti üzemének dolgozóival együtt itthon az ABB összesen 2000 főt alkalmaz.

ABB weboldal: https://new.abb.com/hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/ABBMagyarorszag

Instagram: https://www.instagram.com/abb_magyarorszag/?hl=hu

YouTube: https://www.youtube.com/user/ABBMagyarorszag

Elvárt végzettség:

 • energetikai
 • gépészmérnöki
 • műszaki informatikai
 • ipari terméktervező
 • mechatronika
 • műszaki menedzsment
 • közlekedésmérnök
 • villamosmérnöki

tovább...

Hiflylabs

A Hiflylabs egy 80 fős informatikai tanácsadással és szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég, ahol az adatok csodálatos világával foglalkozunk! :)

Nálunk egy összetartó, odafigyelő légkör fogad, mint mindenkinek, Neked is lenne egy mentorod, aki támogat a munkádban. Projektszervezetként való működésünk révén, változatos feladatokban vehetsz részt, valamint több fajta technológiában is elmélyedhetsz.

A cégről részletesebb információk találhatók a honlapunkon www.hiflylabs.hu

Elvárt végzettség:

 • Informatikai
 • Műszaki menedzsment
 • Villamosmérnöki

tovább...