BME honlap | Oldaltérkép | Impresszum | HU | EN

Ha szeretnéd e-mail-ben megkapni az aktuális állásajánlatokat,

iratkozz fel Állásajánlat hírlevelünkre!

Cognex Hungary Kft

Cognex is a global leader in the exciting and growing field of machine vision. Our employees, proudly called "Cognoids," are passionate about solving the most difficult vision problems. Our Work Hard, Play Hard, Move Fast culture recognizes achievement and dedication with unique rewards and celebrations. If you enjoy the sense of accomplishment that comes from working together to create products that solve tough problems for organizations around the world, contact us to see how you can become part of our team!

FOR CURRENT UNDERGRAD SENIOR OR MASTERS STUDENTS
Start Date: February or June 2020

more...

mckinsey & company

McKinsey & Company is an international management consulting firm that advises the top management of leading organizations on issues of strategy, organization, technology and operations. We have 130  offices worldwide, with a total staff of over 27,000.

We are announcing an immediate opening for the following position in the Panorama team located in the Budapest Office:

Data Analyst

more...

Banking Market Analyst

more...

Schönherz Iskolaszövetkezet

Épülj be egy amerikai cég magyar divíziójába❗

Szívesen elmondanád magadról, hogy segíted a technológia és az okos megoldások fejlődését? Szerintünk itt megteheted! Partnerünk AI alapú videóanalitika fejlesztéssel foglalkozik, csapatuk a smart city jövőt hozza el, és új munkatársakat keres videó annotáló pozícióra.

 

Elvárt végzettség:

 • bármilyen aktív tanulmányok

tovább...

ABB mentorprogram női hallgatóknak

Az ABB vezető technológiai vállalat, amely meghatározó szerepet tölt be az iparágak digitalizációjában. Az innováció terén több mint 130 éves múlttal rendelkező ABB négy, az ABB Ability™ digitális platform által támogatott, ügyfélközpontú, világviszonylatban is vezető üzletággal rendelkezik: Energetika, Ipari Automatizálás, Hajtások, Robotika és Gyártásautomatizálás. Az ABB az Energetikai Hálózatok divízióját 2020-ban eladja a Hitachinak. Az ABB több mint 100 országban működik, és 147 000 főt alkalmaz. www.abb.com

Az ABB Kft. 1991-ben alakult, és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű, valamint energiaszektorban. A felvásárolt GE Industrials magyarországi gyárának, és a már korábban az ABB tulajdonába került Thomas&Betts kecskeméti üzemének dolgozóival együtt itthon az ABB összesen 2000 főt alkalmaz.

ABB weboldal: https://new.abb.com/hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/ABBMagyarorszag

Instagram: https://www.instagram.com/abb_magyarorszag/?hl=hu

YouTube: https://www.youtube.com/user/ABBMagyarorszag

Elvárt végzettség:

 • energetikai
 • gépészmérnöki
 • műszaki informatikai
 • ipari terméktervező
 • mechatronika
 • műszaki menedzsment
 • közlekedésmérnök
 • villamosmérnöki

tovább...

Hiflylabs

A Hiflylabs egy 80 fős informatikai tanácsadással és szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég, ahol az adatok csodálatos világával foglalkozunk! :)

Nálunk egy összetartó, odafigyelő légkör fogad, mint mindenkinek, Neked is lenne egy mentorod, aki támogat a munkádban. Projektszervezetként való működésünk révén, változatos feladatokban vehetsz részt, valamint több fajta technológiában is elmélyedhetsz.

A cégről részletesebb információk találhatók a honlapunkon www.hiflylabs.hu

Elvárt végzettség:

 • Informatikai
 • Műszaki menedzsment
 • Villamosmérnöki

tovább...

MÁV Zrt. 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a MÁV Zrt. idén is felsőfokú ösztöndíj lehetőséget hirdet BA/BSc vagy MA/MSc illetve osztatlan képzésben résztvevő, a vasút iránt érdeklődő hallgatók részére. Az ösztöndíj program célja a szakmai gyakorlati ismeretek elmélyítését támogató vállalati tapasztalatszerzés és pénzügyi hozzájárulás biztosítása.

A pályázati kérelmeket MÁV-csoport weboldalán erre kialakított űrlapon keresztül kell megküldeni: https://www.mavcsoport.hu/osztondij

Jelentkezési határidő: 2019. december 2.

Tovább...

MET MAGYARORSZÁG ZRT.

JUNIOR PRICING SPECIALIST

A svájci központú MET Csoport európai energiavállalat, melynek tevékenysége kiterjed a földgáz-, az áram- és a kőolajpiacra is. Leányvállalatai révén 15 országban van jelen, 22 nemzetközi kereskedelmi ponton és 26 ország gázpiacán aktív. A MET Magyarország, mint a MET Csoport egyik meghatározó építőköve, vezető szerepet tölt be a magyar és a közép-európai energiapiacon.

Nálunk olyan csapattagokkal találkozhatsz, akik élvezik a komplex helyzeteket, amikor igazán megmutatkozhat proaktív, megoldásorientált és kreatív gondolkodásmódjuk. Számunkra nagyon fontos, hogy munkatársaink szakmai fejlődéséhez teret és támogatást biztosítsunk, ezért folyamatos visszajelzések, tréningek segítik, hogy elérhesd karriercéljaidat a MET-nél.

Elvárt végzettség:

 • logisztikai
 • műszaki menedzsment
 • közgazdasági
 • pénzügyi

Tovább...

SCHÖNHERZ ISKOLASZÖVETKEZET

FEJLESZTŐKET KERESÜNK!

Feladatok: 

💻📢 Olyan munkát keresel, ahol felnőttként kezelnek, a rugalmas munkaidő garantált és a befektetett energia a bankkártyádon is meglátszik? Partnereink ősztől Java, Javascript és PHP programozókkal szeretnék bővíteni csapataikat! 

Elvárt végzettség:

 • informatikai

Tovább...

SZOFTVERFEJLESZTŐ GYAKORNOK NEMZETKÖZI PROJEKTBEN

MTA SZTAKI

A SZTAKI a tágan értelmezett informatika tudományának műhelye, az információtechnológia, számítástudomány és rokonterületei nemzeti kutatóbázisa. Elsősorban az informatika műszaki-tudományos és matematikai kérdéseivel foglalkozik, de a kutatások kiterjednek mindazon területekre, amelyek az alapkérdésekkel kapcsolatban állnak. Az alap- és alkalmazott kutatás széles körű művelése mellett fontos feladat a megszerzett speciális ismeretek hasznosítása a kutatás-fejlesztés, rendszertervezés és rendszerintegrálás, tanácsadás, szoftverfejlesztés területén.

Elvárt végzettség:

 • Informatikai (utolsó éves BSc is lehet)

Tovább...